Tetőfedés

Cserepek rendelésre

Cégünk tetőcserepek széles választékát kínálja ügyfeleinknek megrendelésre, beleértve a hagyományos és modern stílusokat is. Minőségi és tartós anyagokból készülnek, hogy hosszú éveken át megvédjék otthonát az időjárás viszontagságaitól. 


Zsindelyek

Zsindely kínálatunk széles skálájában találhatók a hagyományos és modern stílusokhoz az IKO kínálatából. Mindegyik zsindelyünk kiváló minőségű, hosszú élettartamú és esztétikus, így bármilyen tetőre ideális választást nyújt.


Fém lemezek nagy választékban

Cseréplemez és trapézlemez kínálatunkban megbízható minőségű és tartós termékeket talál. Ezek a lemezek kiválóan alkalmasak különböző tető- és homlokzatfedési projektekhez, és széles választékban érhetők el különböző méretekben és színekben.


Tetőfóliák

Párazáró fólia kínálatunk magas minőségű megoldásokat kínál, amelyek segítenek megőrizni az épületek belső környezetének hőmérsékletét és páratartalmát.


Tető kiegészítő

Tető kiegészítő kínáltunkban megtalhatóak szellőző szalagok, lezárófésűk, vápa szivacsok, kémény szegélyek, fa impregnálók és még sok minden más nagy kínálatban. Pontos termékekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.


Bádogos termékek kínálata

Széles választékban kínálunk bádogos termékeket, csatornákat és szegélyeket, amelyek ideálisak tetőfedési és vízelvezetési feladatokhoz.

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére