Munkavédelem

Munkaruházat

Üzletünk kínálatában található a munkaruházat is, amely nemcsak megfelel az előírásoknak, hanem stílusos és praktikus is. Válassza ki a  legmegfelelőbb munkaruhát a hatékony és biztonságos munkavégzéshez.


Cipők

Munkavédelmi cipőink a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelnek, és kifejezetten  olyan munkakörnyezetekhez vannak tervezve, ahol a lábak védelme és kényelme kritikus fontosságú. Védőfunkcióik közé tartozik a csúcsvédelem, mely megóvja a lábakat a sérülésektől, a csúszásmentes talp, amely biztosítja a stabil mozgást nedves vagy olajos felületeken, valamint a légáteresztő anyagok, amelyek segítenek a lábak szárazon és kényelmesen tartásában.


Védőkesztyűk

Cégünk széles választékban kínál kiváló minőségű munkavédelmi kesztyűket, amelyekre a biztonságos munkavégzés során minden körülmények között számíthat. Az általunk kínált munkavédelmi kesztyűk megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabványoknak.


Védőeszközök

Kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb védőeszközök, beleértve a védőszemüveget, melyek a szemeket védik a különböző szilárd részecskék és vegyi anyagok ellen, illetve a védősisakot, amely a fejet védi esés vagy ütés esetén. Emellett kínálunk légzésvédő eszközöket, amelyek segítenek az esetleges légúti veszélyek elleni védelemben, valamint fülvédőket, amelyek csökkentik a halláskárosodás kockázatát a zajos munkahelyeken.

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére