Szerkezeti anyag

Ytong téglák

Az Ytong pórusbeton kézi falazóelem könnyen és gyorsan megmunkálható. Környezetbarát termék, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően energiahatékony megoldást nyújt a lakó-, közösségi-, ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, valamint vázkitöltő falainak.


Schiedel kémények

A Schiedel márkanév évtizedek óta egyet jelent a hozzáértéssel, legyen szó bármilyen tüzelőberendezés füstgázelvezetéséről. A Schiedel kéményrendszereket nem csak új épületekhez ajánljuk, hanem  meglévő rendszerek felújításakor is. Ha fűtéskorszerűsítést tervez, legyen szó akár kazáncseréről vagy kandalló beépítésről, minden esetben kérje ki  szakember véleményét, hiszen a kéménybélelés, kéményfelújítás– és építés speciális szakértelmet igénylő területek.


Beton és habarcs alapanyagok

(zsákos kivitelben)

Cégünk beton- és habarcs alapanyagok teljes választékát kínálja, hogy az építkezők és építőipari szakemberek számára megkönnyítse az építési projektek megvalósítását. Ezek az alapanyagok alapvető jelentőségűek az építőiparban, és széles körben használják különböző feladatokhoz, mint például betonozás, falépítés, padlókészítés, és egyéb építési vagy javítási feladatok.


Gipszkarton

(száraz építés)

A gipszkartonnal építés költség- és időtakarékos. A szárazépítés sokkal kevésbé időjárás-érzékeny, mint a nedves építési technológiák, így akár télen is elkészíthetők egy új lakóépület belső válaszfalai, álmennyezetei. Ugyanakkor a gipszkarton rendszer fajlagos ára is alacsonyabb a hagyományos építési rendszerekénél.

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére